Lina Kuijl

Ägare och grundare av No excuses AB
Känd som Sveriges Jillian Michaels
Grundare av "Hundra grymma dagar"

Personlig tränare samt specialiserad inom träning för gravida och nyblivna mammor genom pt-school

Officiell Coach för Fitnessguru

Verksam som pt och coach och föreläsare via No Excuses

Arbetar från privat gym på  centrala Östermalm

Lina har ett mörkt förlutet kantat av alkoholism och drogmissbruk. Hon var under flera överviktigt på dryga 25 kilo från sin normalvikt och led av extremt självförakt. 

Idag driver hon framgångsrikt No excuses AB på heltid där hon jobbar som drivande chef av företaget samt håller föreläsningar och tränar utvalda klienter. Hon arbetar även på sidan av detta som aktiv fitnessmodell. Idag lever hon sin dröm att hjälpa andra bli den fulla potentialen av sig själva. Det som skiljer henne från andra är förmågan att möta varje klient och se problemen, oavsett hur obekvämt det än må vara. Hon är känd för sin ärliga approach och hårda men ödmjuka coachning.

Ingen går någonsin ut som de kom in. 
”Efter att vara millimeter från döden vaknade jag upp i sjukhussängen och insåg att jag faktiskt ville leva. Sedan den dagen har jag varit dedikerad till att leva mitt drömliv utan ursäkter eller begränsningar. Idag har jag allt jag någonsin drömt om men jag kämpar varje dag för att hela tiden utvecklas, växa och bli den bästa versionen av mig själv. Man måste inse att mental träning är en färskvara, underhåller man den inte så tappar man den. Precis som att du inte kan gå ut och springa en gång och sedan ha en grym kondis resten av livet. Det är en livsstil, en jag vill ge dig. Jag sysslar inte med nyårslöften,  jag förändrar liv.  ”

"Det jag lärt mig under åren är att inget kommer gratis. I min värsta stund kändes allting övermäktigt, jag förstod helt ärligt inte vad eller hur jag skulle göra för att förändra mitt liv och min kropp. Jag ville ge allt men jag hade ingen stöttning och jag hade inga verktyg. Mitt beslut blev att kontakta toppen av de som verkligen lyckats själva med det jag ville och ta hjälp av dom direkt. Hela mitt liv förändras, jag blev nykter, startade förtaget som snabbt blev framgångsrikt och jag mår idag bättre än någonting jag någonsin kunnat drömma om. Inte instragram lyckan utan den verkliga, i en form du avundas andra. 

Livet är för kört, det finns fantastisk människor runt dig som inte vill annat än att du ska lyckas- ta chansen!

"The past does not equal the future"